Ajankohta

23.1.2018 09:00 – 23.1.2018 16:00

Paikka

Tampere

Hinta

1195 €
795 € (kauppakamarin jäsenhinta)
Liity kauppakamarin jäseneksi

Tapahtumaluokka

HHJ Myynnin johtaminen

Järjestäjä

Tampereen kauppakamari← Takaisin

Hallitus ja myynnin johtaminen

Strategista myynnin johtamisen ymmärrystä hallitustyöskentelyn kehittämiseksi


Koulutuksen tavoitteena on saada hallitusten puheenjohtajat ja jäsenet ymmärtämään asiakaskäyttäytymisen ja globaalin toimintaympäristön vaikutukset tulevaisuuden strategiselle myynnin johtamiselle. Päivän jälkeen hallituksen jäsen osaa pyytää oikeita myynnin johtamisen mittareita yrityksen kasvun, kannattavuuden ja arvon kehittymisen näkökulmasta ja työstää painopistealueet ja mittarit tulevaisuuden strategiseen myynnin johtamisen tukemiseen.


HHJ-tuoteperheen uusi myynnin johtamiseen keskittyvä päivän koulutus vastaa siihen tarpeeseen, joka kohdataan monissa suomalaisissa hallituksissa; myynnin strateginen johtaminen jää liian vähälle huomiolle. B2B-asiakaskäyttäytyminen on muuttunut myös Suomessa. Myyntijohtaminen näyttää yhä keskittyvän tuotemyyntiaikakauden oppeihin, jolloin esimerkiksi myynnissä määrä korvaa laadun ja hyvä tuotetuntemus riittää. Kuitenkin nyt digiaikakaudella, kun kaikki tieto on asiakkaan saatavilla, on organisaatioiden myynnin johtamisen myös muututtava.

Teemat:

  • Osaava myynnin johtamisen mittaaminen ja seuranta hallitustyön tukena

  • Asiakaskäyttäytymisen muutos ja myynnin transformaatio vs. yrityksen strategia

  • Strateginen myynnin johtaminen yrityksissä, asiakasodotusten muutosten ennakointi eri toimialoilla ja arvomyynnin johtaminen sekä mittaaminen

Osallistujat saavat päivästä mukaansa ymmärryksen siitä, miten yrityksissä tulisi johtaa myyntiä suhteutettuna asiakaskäyttäytymisen muutokseen sekä osaamisen siitä, millaisien mittareiden seuraaminen on hallitusten jäsenille tärkeää. Hallituksen on ymmärrettävä liiketoimintaympäristöissä tapahtuvat muutokset, nähdä asioita asiakkaan näkökulmasta ja varmistettava yrityksen ketterä muuttuminen ja järjestää siihen tarvittavat resurssit. Koulutuspäivä rakentuu uusimmalle tiedolle asiakaskäyttäytymisen muutoksesta, mikä on lähtökohta strategisen myynnin johtamisen tukemiselle hallitustyössä. Kouluttaja tuo päivän aikana esiin käytännön case-esimerkkejä myynnin johtamisesta, onnistumisista ja haasteista sekä uusinta tietoa tulevaisuuden strategisesta myynnin johtamisesta. Koulutus toteutetaan osallistavasti ja hallitusjäsenten arjen caseihin ja ennakkotehtäviin perustuen. Kouluttaja haastattelee osallistujat etukäteen, jotta osallistuja saa koulutuksesta täyden hyödyn irti.

Kouluttajana toimii myyntiosaamisen yliopettaja, KTT Pia Hautamäki.

Koulutuksen hinta:
Normaalihinta 1195 euroa (+ alv 24%)
Kauppakamarin jäseniltä 795 euroa (+ alv 24%)
Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista ilmoittautumisista perimme 50% osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perutuista ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.


Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumiset viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta.


Lisätietoja:
Minni Rimpioja
Tampereen kauppakamari
minni.rimpioja@chamber.fi
puh. 044-281 8924