Ajankohta

8.11.2018 09:00 – 8.11.2018 16:00

Paikka

Tampere

Hinta

1195 €
795 € (kauppakamarin jäsenhinta)
Liity kauppakamarin jäseneksi

Tapahtumaluokka

HHJ Myynnin johtaminen

Järjestäjä

Tampereen kauppakamari← Takaisin

HHJ Hallitus ja myynnin johtaminen

Strategista myynnin johtamisen ymmärrystä hallituksiin


Koulutuksen tavoitteena on saada hallitusten puheenjohtajat ja jäsenet ymmärtämään asiakaskäyttäytymisen ja globaalin toimintaympäristön vaikutukset tulevaisuuden strategiselle myynnin johtamiselle. Päivän jälkeen hallituksen jäsen osaa pyytää oikeita myynnin johtamisen mittareita. Hallituksissa on ymmärrettävä kuinka asiakkaan ostokäyttäytyminen ja koko myynnin kenttä ovat muuttuneet, jotta osataan pyytää oikeita mittareita ja huolehtia siitä, että muutostarpeet on yrityksessä huomioitu.

HHJ-tuoteperheen myynnin johtamiseen keskittyvä päivän koulutus vastaa siihen tarpeeseen, joka kohdataan monissa suomalaisissa hallituksissa; myynnin strateginen johtaminen jää liian vähälle huomiolle. B2B-asiakaskäyttäytyminen on muuttunut myös Suomessa. Myyntijohtaminen näyttää yhä keskittyvän tuotemyyntiaikakauden oppeihin, jolloin esimerkiksi myynnissä määrä korvaa laadun ja hyvä tuotetuntemus riittää. Kuitenkin nyt digiaikakaudella, kun kaikki tieto on asiakkaan saatavilla, on organisaatioiden myynnin johtamisen myös muututtava.

Teemat:

  • Osaava myynnin johtamisen mittaaminen ja seuranta hallitustyön tukena

  • Asiakaskäyttäytymisen muutos ja myynnin transformaatio vs. yrityksen strategia

  • Strateginen myynnin johtaminen yrityksissä, asiakasodotusten muutosten ennakointi eri toimialoilla ja arvomyynnin johtaminen sekä mittaaminen

Osallistujat tietävät koulutuksen jälkeen miten yrityksissä tulisi johtaa myyntiä suhteutettuna asiakaskäyttäytymisen muutokseen ja minkälaisten mittareiden seuraaminen on hallitusten jäsenille tärkeää. Hallituksen on ymmärrettävä liiketoimintaympäristöissä tapahtuvat muutokset, nähtävä asioita asiakkaan näkökulmasta ja varmistettava yrityksen ketterä muuttuminen ja järjestettävä siihen tarvittavat resurssit. Koulutuspäivä rakentuu uusimmalle tiedolle asiakaskäyttäytymisen muutoksesta, mikä on lähtökohta strategisen myynnin johtamisen tukemiselle hallitustyössä. Kouluttaja tuo päivän aikana esiin käytännön case-esimerkkejä myynnin johtamisesta, onnistumisista ja haasteista sekä uusinta tietoa tulevaisuuden strategisesta myynnin johtamisesta. Koulutus toteutetaan osallistavasti ja hallitusjäsenten arjen caseihin ja ennakkotehtäviin perustuen.

Koulutuksesta viime kerralla annettua palautetta:

  • "Hyvä kokonaisuus/päivitys tämän päivän myyntityön muutoksista"
  • "Myynnin tärkeys kasvoi."
  • "Hyvin kasattu kokonaisuus"
  • "Ryhmätyöt hyviä"

Kouluttajana toimii myyntiosaamisen yliopettaja, tohtori ja tutkija KTT Pia Hautamäki.

Koulutuksen hinta:
Normaalihinta 1195 euroa (+ alv 24%)
Kauppakamarin jäseniltä 795 euroa (+ alv 24%)
Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista ilmoittautumisista perimme 50% osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perutuista ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.


Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumiset viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta.


Lisätietoja:
Juha Koski
Tampereen kauppakamari
juha.koski@tampereenkauppakamari.fi
puh. 040-737 5386


Ilmoittaudu kirjautumalla sisään. Mikäli olet uusi käyttäjä, valitse rekisteröidy:

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy. Rekisteröitymisen jälkeen sinun on vielä kirjauduttava palvelujärjestelmään ja ilmoittauduttava haluamaasi tapahtumaan.