​​​​​​​

​​​​​​​Hallitusjäsenvälitys

Yritystoiminnan kasvaessa hallituksen jäseniltä kaivataan yhä enemmän laaja-alaista erityisosaamista sekä uusia näkökulmia. Tämän vuoksi uusi hallitusjäsen on usein kannattavinta rekrytoida oman yrityksen ulkopuolelta. Hallitustyön kehittämistä edistävä Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) tarjoaakin yrityksille mahdollisuuden löytää sopivan hallitusammattilaisen hallitusjäsenvälityksen avulla.


Hallitusjäsen on tarkkaan harkittu investointi

Ulkopuolisen eli yhtiöstä ja osakkeenomistajista riippumattoman hallitusjäsenen rekrytointi on aina investointi, jolta on oikeutettua odottaa tuloksia ja tuottoa. Huolellisesti valittujen riippumattomien jäsenten vahva liike-elämän kokemus varmistaa omistajalähtöisen, ammattitaitoisen päätöksenteon.


Hallitusjäsen tarjoaa uusia ideoita ja vahvaa osaamista

Riippumattomat hallituksen jäsenet tuovat yritykseen uutta substanssi- ja liiketoimintaosaamista ja tuoreita näkemyksiä. He voivat myös auttaa yritystä menestymään vakiintuneita toimintatapoja rakentavasti kyseenalaistaen. Hallitusta vahvistamalla voidaan aktivoida ja selkeyttää hallitustyöskentelyä, kehittää liiketoimintaa ja suunnitella yrityksen tulevaisuutta sekä määrittää yrityksen strategista suuntaa.

Onnistuneet hallitusjäsenten pitchaukset HHJ-alumniseminaarissa

Alumniseminaareissa on järjestetty uusien hallitusjäsenten pitchauksia. Hallitusjäseniä ovat etsineet mm. J.A. Tenhunen Oy (Teija Siren), APL Systems Oy (Jussi Hartikainen) ja Fysio 2000 Oy. Näiden onnistuneiden pitchausten ansiosta löydettiin hyviä ehdokkaita yritysten hallituksiin.


​​​​Fysio 2000 Oy:n hallitusjäsenten pitchaus alumniseminaarissa 3.12.2018

J.A. Tenhunen Oy (Teija Siren)

APL Systems Oy (Jussi Hartikainen)