TietosuojaTietosuoja Tampereen kauppakamarissa koskien HHJ-palvelujärjestelmää.
​​​​​​​

Tampereen kauppakamari on sitoutunut suojaamaan palvelujensa käyttäjien yksityisyyttä ja noudattamaan toiminnassaan tietosuoja- ja muita lakeja sekä hyviä tietosuoja- ja tietoturvakäytäntöjä. Verkkopalvelumme voivat sisältää linkkejä muiden yhtiöiden sivuille tai palveluihin, joilla on Tampereen kauppakamarista erilliset, omat tietosuojakäytäntönsä.

Pyrimme oppimaan jäsenten ja muiden käyttäjien tarpeita ja luomaan heitä kiinnostavia palveluita. Käsittelemämme tiedot voidaan jakaa:

  • käyttäjän antamiin,
  • julkisista lähteistä kuten kaupparekisteristä tai yleisesti saatavilla olevista lähteistä kerättyihin,
  • palveluiden käytön myötä kerättyihin ja
  • analytiikan avulla johdettuihin tietoihin.

Käytämme keräämiämme tietoja mm. kauppakamarilaissa (1.11.2002/878) tarkoitettujen tehtävien hoitoon, helppokäyttöisten, turvallisten ja personoitujen palveluiden tuottamiseen erityisesti HHJ-palvelujärjestelmään rekisteröityneille, heidän asiakaskokemuksen parantamiseen, kohdennetumman markkinoinnin ja tehokkaan asiakaspalvelun kehittämiseen.

Tämä tietosuojalauseke kuvaa HHJ-palvelujärjestelmän henkilötietojen keräämistä ja käsittelyä koskevat käytännöt. ”Henkilötiedolla” tarkoitetaan tietoa, joka on yhdistettävissä tiettyyn henkilöön.

Tutustu alla olevaan tietosuojaselosteeseen: ”Tampereen kauppakamarin / HHJ-palvelujärjestelmän tietosuojaseloste”. Tämä tietosuojaseloste on samalla rekisteriseloste ja henkilötietolain edellyttämä informointiasiakirja.

Käyttäjä hyväksyy tämän tietosuojalausekkeen ehdot käyttämällä palvelujamme. Mikäli käyttäjä ei hyväksy näitä ehtoja, käyttäjällä ei ole oikeutta käyttää palveluitamme.

Tutustu tietosuojaselosteeseemme alla

Ladattavat tiedostot:

Tampereen kauppakamarin / HHJ-palvelujärjestelmän tietosuojaseloste (pdf, 156 kB)