Ajankohta

24.3.2020 09:00

Paikka

Lohja

Hinta

480 €
795 € (kauppakamarin jäsenhinta)
Liity kauppakamarin jäseneksi

Tapahtumaluokka

HHJ Hallitus ja talous

Järjestäjä

Länsi-Uudenmaan kauppakamari← Takaisin

HHJ Hallitus ja talous

Meriturva, Rajapartiokaari 6, Lohja

HHJ Hallitus ja talous

Aika: Tiistaina 24.3.2020 klo 9.00-16.00

Paikka: Meriturva, Rajapartiokaari 6, Lohja

Yrityksen hallituksen aktiivinen ja liiketoimintaa ymmärtävä rooli on tunnetusti ensiarvoisen tärkeä yrityksen menestystekijänä sen elinkaaren eri vaiheissa. Yrityksen talouden seuranta-, ohjaus- ja raportointijärjestelmät ja niiden tuottama informaatio ovat menestyksellisissä yrityksissä hyvin selväpiirteisiä. Hallituksen jäsenen tulee kuitenkin aina tietää, mitä se voi ja mitä sen kannattaa vaatia niin yrityksen toimitusjohtajalta, talousjohdolta tai ulkopuoliselta taloushallinnon palveluntarjoajaltaan, jotta informaatio on luotettavaa, informaation tuottaminen on riittävän yksinkertaista ja kustannustehokasta ja samalla tuo esiin olennaiset seikat yrityksen kannattavuus-, maksavalmius- ja vakavaraisuusasemaan liittyen. Koulutuspäivässä käsitellään yhtiön kannattavuutta, maksuvalmiutta ja vakavaraisuutta kuvaavaa tilinpäätöstä. Tässä yhteydessä pyritään syvällisemmin ymmärtämään, mitä informaatiota tilinpäätökseen sisältyy, miten sitä voidaan hyödyntää tehokkaasti ja mitä hallituksen ylipäätään tulee ottaa selville tilinpäätöksen hyväksymisen yhteydessä. Koulutuspäivä antaa paljon käytännönläheisiä työkaluja nykyisille ja tuleville hallituksen jäsenille yrityksen menestyksekkään talousraportoinnin ja ohjausjärjestelmien ymmärtämiseen.

Asiantuntijana KTM, KHT Henry Kampman, joka on Revisium Oy:n perustajaosakas. Kampmanilla on pitkäaikainen kokemus tilinpäätöksiin liittyvien kysymysten kouluttamisesta. Aiemmin hän on toiminut taloushallinnon johtotehtävissä. Asiakaspalautteiden perusteella Henryn pitämät koulutustilaisuudet ovat olleet hyvin käytännönläheisiä, ajankohtaisiin asioihin pureutuvia ja osallistujien ammattitaitoa kehittäviä.

Koulutuspäivän sisältö: • Pk-yrityksen tuloksen, taseen ja rahoituslaskelman analysointi ja johtopäätökset • Hallituksen vaatimukset talousraportoinnille • Hallituksen edellyttämät talouden ennusteet ja budjetointi • Yrityksen arvonmääritykseen liittyviä seikkoja

Kurssin hinta: HUOM! Tarjoamme HHJ-kurssin sekä HHJ-puheenjohtajakurssin käyneille hintan 350€ + alv 24 % Kauppakamarin jäsenhinta 480 euroa (+ alv 24%), normaalihinta 795 euroa (+ alv 24%). Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista kurssiilmoittautumisista perimme 50% osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautumiset viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta. Ilmoittaudu rekisteröitymällä tästä tai kirjaudu sisään. Lisätietoja: Länsi-Uudenmaan kauppakamarin toimitusjohtaja Eero Hettula eero.hettula@chamber.fi, puh. 040 551 4106