Ajankohta

21.5.2019 08:30

Paikka

Kokkola

Tapahtumaluokka

HHJ Strategian toteuttaminen

Järjestäjä

Pohjanmaan kauppakamari← Takaisin

HHJ - Hallitus ja strategian toteuttaminen KOKKOLA

Original Sokos Hotel Kaarle, Kauppatori 4, Kokkola

Miten hallitus varmistaa strategian toteutumisen?

Yksi hallituksen ydintehtävistä on varmistaa, että yrityksellä on selkeä strategia. Yrityksen tulokseen hallituksen vahvistama strategia vaikuttaa kuitenkin vain siltä osin, kuin se toteutuu käytännössä. Tutkimusten ja selvitysten mukaan 60-70 % yritysten strategioista ja muista keskeisistä suunnitelmista ei toteudu. Keskeiset syyt strategian toteutumattomuudelle ovat strategiaprosessi, strategia itse sekä tapa, jolla yrityksen johtamisjärjestelmää hyödynnetään – tai ei hyödynnetä - strategian toteuttamisessa. Hallitus pystyy omalla toiminnallaan vaikuttamaan olennaisesti siihen, miten strategia saadaan muuttumaan tuloksiksi.

Hallitus ja strategian toteuttaminen on HHJ-tuoteperheen uusi aktiivinen ja vuorovaikutteinen valmennustilaisuus, joka koostuu ennakkotehtävistä, alustuksista, yksilö- ja ryhmätehtävistä sekä osallistujia aktivoivista keskusteluista.

Valmennukseen osallistuminen kirkastaa osallistujille hallituksen mahdollisuudet, roolin ja tehtävät strategian toteuttamisessa. Koulutuspäivä lisää osallistujien ymmärrystä ihmisiin vaikuttamisen merkityksestä strategian toteuttamisessa ja toiminnan kehittämisessä ja antaa käytännön esimerkkien ja case-harjoitusten kautta konkreettisia keinoja strategian toteuttamiseen hallitustyön kautta.

Asiantuntijana toimii Managing Partner, varatuomari, HHJ PJ Ismo Salminen, Value Business Advisors Nordic Oy. Salminen on kokenut lakimies, hallituspartneri ja yritysjohtaja, joka toimii aktiivisesti Hyväksytty hallituksen jäsen HHJ -ohjelman kouluttajana ja kehittäjänä. Hän on työskennellyt yli 30 vuoden ajan liikeyritysten johto- ja kehittämistehtävissä ja ollut parinkymmenen hallituksen jäsen.

Ohjelma:
8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.00 Tilaisuuden avaus

Koulutuksen sisältö:
•    Omat kokemukset strategian toteutumisesta
•    Miksi strategiat eivät toteudu?
•    Mitä ovat muutostahto ja muutosvastarinta?
•    Strategian toteuttamisen keinot
•    Toteutumista tukeva strategiaprosessi
•    Strategia itse toteutumista tukevana tai estävänä tekijänä
•    Johtamisjärjestelmän hyödyntäminen strategian toteuttamisessa
•    Erityishuomiota vaativat asiat: Lähtökohdat, viestintä, muutostahto, esimiestyö, tavoitteet ja palkitseminen

11.30 Lounas
14.00 Iltapäiväkahvi
16.00 Koulutus päättyy

Osallistumismaksu:
HHJ-kurssin suorittaneet 480 €
Ei-suorittaneet 795 €. Hintoihin lisätään alv 24 %.

Tapahtuman liitteet