Ajankohta

28.11.2019 10:00 – 28.11.2019 18:30

Paikka

Tampere

Hinta

350 €

Tapahtumaluokka

HHJ-alumniseminaari

Järjestäjä

Tampereen kauppakamari

Yhteistyössä

← Takaisin

HHJ-alumniseminaari 2019

Valtakunnallinen HHJ-alumniseminaari

Teema: Vain päätökset johtavat tuloksiin

Aika: Torstaina 28.11. klo 10.0018.30
Paikka: Tampere-talo, Maestro sekä Duetto 1 & 2, Yliopistonkatu 55, Tampere

Vain päätökset johtavat tuloksiin, mutta se edellyttää hallitukselta selkeää ajattelua – ajattelua, joka ulottuu ”laatikon ulkopuolelle” ja on saumattomasti yhteydessä alati muuttuviin markkinoihin. Päätökset tulee vielä liittää tekemiseen ja tekemisestä saatujen tulosten seurantaan.

Keynote-puhujina kansanedustaja Harry Harkimo sekä työelämäprofessori Matti Apunen, Tampereen yliopisto. Katso seminaaripäivän ohjelma liitteestä alla.


Hyväksytty hallituksen jäsen -alumniseminaari on Tampereen kauppakamarin ja Hallituspartnerit ry:n yhteistyössä järjestämä. Tähän valtakunnalliseen seminaariin kutsutaan kaikki HHJ-kurssin ja HHJ-puheenjohtajakurssin suorittaneet henkilöt Suomessa.

Tilaisuus videoidaan.

HHJ-alumniseminaarissa hallitusjäseniä hakevan yrityksen pitchausmahdollisuus

Etsitkö hallituksen jäseniä? Haemme valtakunnalliseen HHJ-alumniseminaariin yrityksiä, jotka etsivät hallitusjäseniä. Tarjoamme kullekin yritykselle kahden minuutin pitchauksen 28.11.2019 järjestettävässä HHJ-alumniseminaarissa. Potentiaalisilla hallituksen jäsenillä on mahdollisuus ottaa paikan päällä alumniseminaarissa suoraan yhteyttä pitchauksen tehneeseen esittäjään/yritykseen. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä: juha.koski@tampereenkauppakamari.fi


Alumniseminaarin hinta

Hinta 350 euroa (+alv 24%). Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeisistä peruutuksista veloitamme hinnasta 50%.

Ilmoittaudu Viimeistään 7 päivää ennen tilaisuutta HHJ-rekisterin kautta osoitteessa www.hhj.fi. Huomaathan, että paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu ajoissa. Pidätämme oikeuden muuttaa ohjelmaa.

Tunnukset hukassa?
Ei hätää, voit tilata sähköpostiisi varmistuskoodin, jolla pääset kirjautumaan sisään. OHJE: HHJ-etusivun oikea yläreuna: Kirjaudu > Oletko unohtanut tunnuksesi, syötä sähköpostiosoitteesi. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Varmistuskoodi tulee hetkessä sähköpostiisi. Mikäli ei tule, niin tarkistathan roskapostisi, jonne viesti on saattanut joutua. Katso täältä kuvalliset ohjeet.


Lue lisää alumniseminaarista täältä.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman liitteet


Ilmoittaudu kirjautumalla sisään. Mikäli olet uusi käyttäjä, valitse rekisteröidy:

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy. Rekisteröitymisen jälkeen sinun on vielä kirjauduttava palvelujärjestelmään ja ilmoittauduttava haluamaasi tapahtumaan.