Ajankohta

4.11.2019 10:15 – 4.11.2019 18:30

Paikka

Tampere-talo, Tampere

Hinta

400 €

Tapahtumaluokka

HHJ-tutkinto

Järjestäjä

Tampereen kauppakamari

Yhteistyössä

← Takaisin

HHJ-tutkinto 2019 syksy

Syksyn HHJ-tutkinto järjestetään maanantaina 4.11.2019 klo 10.15 - 16.30
(HUOM: Ennakkotehtävien vastausaika 26.8. - 23.9.2019)

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -tutkinto koostuu kahdesta ennakkotehtävästä ja tutkintopäivästä. HHJ-tutkinnon hyväksytysti suorittanut on oikeutettu käyttämään HHJ-nimikettä.

Ennakkotehtävät hyväksytysti suorittaneet kutsutaan tutkinto­päivään. Tutkinnon suorittaminen edellyttää osallistumista koko tutkintopäivään.

Tutkinto ei ole kirjatentti kurssista, kurssikirjallisuudesta tai ennakkotehtävistä vaan mittaa yleisellä tasolla hallitustyöskentelyosaamista.

Osallistumisoikeus
Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -tutkintoon voi osallistua HHJ-kurssitodistuksen saanut. HHJ-kurssi pitää olla suoritettu ennen ilmoittautumisajan päättymistä.

Ohjelma

Lataa tarkempi ohjelma tämän sivun alalaidassa Tapahtuman liitteet -kohdasta. Lisää HHJ-tutkintokokonaisuudesta ja sen aikataulusta on luettavissa täältä.

Hinnat

Tutkintomaksu 400 € (+ alv 24 %) / hlö veloitetaan ennakkotehtävät hyväksytysti suorittaneilta.
Tutkintomaksu 200 € (+ alv 24 %) / hlö veloitetaan ennakkotehtävävaiheessa hylätyiltä.
Tutkintomaksu 200 € (+ alv 24 %) / hlö veloitetaan aiemmin tutkintopäivään kutsutuilta (monivalintakokeessa hylätyt)
Tutkintomaksu laskutetaan ennakkotehtävien palauttamisten jälkeen.

HUOM: Jos henkilö ei saavu tutkintopäivään ilman hyväksyttävää syytä (tai peruuttaa esim. työesteen vuoksi) tutkintomaksu veloitetaan eikä hänellä ole mahdollisuutta osallistua pelkkään tutkintopäivään myöhemmin. Hyväksyttävänä syynä pidetään esim. sairauspoissaoloa (todistuksesta toimitettava kopio) jolloin tutkintomaksua ei palauteta, mutta henkilö saa osallistua seuraavaan tutkintopäivään maksutta.

Ilmoittautuminen

Tutkintoon ilmoittaudutaan koulutukset ja tapahtumat-sivulta torstaihin 22.8.2019 mennessä. VAATII SISÄÄNKIRJAUTUMISEN, että voi ilmoittautua. Muuta tarvittaessa yhteys- ja laskutustietosi omissa tiedoissasi ennen ilmoittautumistasi. Yrityksiä/yhteisöjä/organisaatioita laskutettaessa tulee lisää myös Y-tunnus, jonka löydät muun muassa www.ytj.fi  --> YTJ-tietopalvelun Yrityshaun avulla. Täydennä tarvittaessa kohta erikoisruokavaliot. Syötettyäsi tiedot muista klikata ’Tallenna’ -kohtaa.

HUOM! Ilmoittautumisia ei voi ottaa vastaan enää viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Jos ilmoittautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä alueelliseen kauppakamariisi tai Tampereen kauppakamarin Juha Koskeen (040-737 5386) tai Susanna Keskiseen (050-575 7223) ennen ilmoittautumisen sulkeutumista.

Tapahtuman liitteet

Tutkintoon ilmoittautuminen vaatii suoritetun HHJ-kurssin.

Kirjaudu sisään